1

Ποιοι μπορούν να ενοικιάσουν ένα αυτοκίνητο από τη europ rent a car;

 

Δικαίωμα ενοικίασης έχουν άτομα ανεξαρτήτου εθνικότητας, κάτοχοι άδειας οδήγησης για τουλάχιστον 12 μήνες τη στιγμή της ενοικίασης και ηλικίας από 23 έως 70 ετών.
 
2

Ποια είναι τα απαραίτητα έγγραφα που πρέπει να προσκομίσω στο γραφείο ενοικίασης;

 

Κατά την παραλαβή του οχήματος ο οδηγός θα πρέπει να προσκομίσει την Αστυνομική Ταυτότητα ή Διαβατήριο, Ευρωπαϊκή ή Διεθνή Άδεια Οδήγησης σε ισχύ για τουλάχιστον 12 μήνες και μια Πιστωτική Κάρτα VISA, Master Card ή American Express για λόγους εγγύησης.

3

Τι περιλαμβάνει η κράτησή μου;

 

Όλες οι ενοικιάσεις περιλαμβάνουν βασική ασφάλιση οχήματος (CDW), ασφάλεια προς τρίτους, απεριόριστα χιλιόμετρα* και 24ωρη οδική βοήθεια.

4

Ποια είναι η ελάχιστη και μέγιστη διάρκεια ενοικίασης αυτοκινήτου;

 

Η ελάχιστη χρέωση ενοικίασης είναι η τιμή της 1 ημέρας (24 ώρες). Συνεπώς μπορεί κανείς να ενοικιάσει ένα αυτοκίνητο ακόμη και για 1 ώρα αλλά στην ημερήσια τιμή.
Η μέγιστη διάρκεια μικροενοικίασης είναι 60 ημέρες. Μετά την περίοδο αυτή το όχημα θα πρέπει για επιστραφεί στη europ rent a car. Εναλλακτικά η εταιρία μας παρέχει τη δυνατότητα ενοικίασης για μεγαλύτερη διάρκεια με τιμή ανά μήνα. Για να λάβετε προσφορά μηνιαίας ενοικίασης επικοινωνήστε μαζί μας.
 
5

Μπορώ να ενοικιάσω αυτοκίνητο με παιδικό κάθισμα;

 

Ναι, μπορείτε να επιλέξετε παιδικό κάθισμα κατά τη διαδικασία κράτησης. Διαθέσιμοι είναι δύο τύποι καθισμάτων ανάλογα με το βάρος του παιδιού: από 0-18kg (περίπου έως 4 ετών) ή 18-36kg (άνω των 4 ετών). Τα παιδικά καθίσματα διατίθενται με επιπρόσθετο κόστος και μέγιστη χρέωση 10 ημερών. Η τοποθέτηση στο όχημα γίνεται από τον ενοικιαστή.

6

Ποιες ώρες μπορώ να παραλάβω ή να επιστρέψω ένα ενοικιαζόμενο όχημα;

 

Τα ωράρια λειτουργίας όλων των γραφείων της εταιρείας είναι από τις 8:00 έως τις 21:00. Μπορείτε ωστόσο να παραλάβετε ή να παραδώσετε ένα όχημα και εκτός των παραπάνω ωραρίων με πρόσθετη χρέωση 24€.